about our company
our services
clients
learn more
contact us
 
 
 
 Нашата фирма во своето   долгогодишно  работење  успешно соработува со голем број на фирми меѓу кои би ги издвоиле:
Верополус, Пекабеско, Тродат, Подравка, Бонум, Логинг Електорникс, Интерпапер, Трансконт, Фротирекс, Гремекс, Мона, Новус Медикус, Хорват, Пофикс, Импулс, Моно Трејд (Франк Кафе), Кимби, Промес, UNDP, Политехна, Белупо, Биотек, Сол Сее, Технички Гасови, Мат, Дизајн Фантазија, Гудалат и др.

 
 
   
 

 Simax Spedicija Dooel

ПОЧЕТНА | ЗА НАС | УСЛУГИ | КЛИЕНТИ | КОНТАКТ