about our company
our services
clients
learn more
contact us
 
 
 
 


ПРОМЕНА НА НАЗИВИ НА ЦАРИНСКИ ИСПОСТАВИ ВО СКОПЈЕ

Се известуваат сите учесници во царинската постапка дека Царинската управа ги промени називите на три царински испостави во Скопје. Имено, називот
*   царинска испостава Скопје се менува во > царинска испостава      Скопје 1,
*   царинска испостава Терминал извоз се менува во > царинска испостава Скопје 2 и
*   царинска испостава Терминал увоз во > царинска испостава Скопје 3.

Воедно, информираме дека почнувајќи од 01.02.2010 година и на двата терминала Скопје 2 и 3 се спроведува и извозно и увозно царинење на стока.

 
 
  Архива на вести
 

 

 

Simax Spedicija Dooel

ПОЧЕТНА | ЗА НАС | УСЛУГИ | КЛИЕНТИ | КОНТАКТ