about our company
our services
clients
learn more
contact us
 
 
 
 


На што треба да се внимава при увоз на употребувани возила

 


Акциза на патнички возила

 


Договорот за концесија и оперирање со аеродормите

 


Ново работно  време на Ц.И.

 


Промена на називи на Царински испостави во Скопје

 


Укинување на потврдата за сообразност на возило ( хомологација ) од пред царинска постапка

 
 
   
 

 

 

Simax Spedicija Dooel

ПОЧЕТНА | ЗА НАС | УСЛУГИ | КЛИЕНТИ | КОНТАКТ